Undervisning

 

 

 

 

 

Undervisning

 

 

Undervisning. What A Wonderful World spillet som akkordmelodi. I forbindelse med denne lektion har vi talt teori og der er udleveret noder/tabs.

Undervisning. pentatonskalaen. De fem grundpositioner

Hygger mig med den klassiske standard Donna Lee.

Det siger mine elever

Christian er ikke bare en dygtig musiker og teoretisk velfunderet, det der især er superfedt ved at være elev hos Christian er, at han er rigtig god til at lære fra sig. Han viser mig ikke bare det, vi skal spille. Han viser mig også, hvordan jeg skal lære det. Og som Christians rock-elev kan jeg godt lide at de ting, vi arbejder med, og riffs, som han viser mig, er skrevet ned.

Berit Christina Helsted

 

 

Jeg har altid gerne villet lære jazz, og Christian har gjort det nemt for mig. Lige pludselig lyder det, jeg spiller, som jazz.

Jens Ottosen

 

 

 

Christians store kærlighed til musikken kan mærkes i den måde han underviser på. Hvis det swinger, så er det godt. Derfor kan man modtage kvalificeret undervisning i alt lige fra jazz, rock og funk over i blues og evergreens. Hans begejstring for musikken er smittende og derfor er det fedt at gå til guitar hos Christian.

Jesper Schrøder

 

 

Et af ugens højdepunkter er min undervisningstime hos Christian. Han er en super pædagog og tålmodigheden selv. Også når jeg ikke har fået øvet mig :-) Han planlægger undervisningen efter ens niveau og evner og forbereder timen med noder, øvelser og notater. Jeg ønsker brændende at spille jazzguitar. Jeg er kommet lidt tættere mit mål takket være Christian.

Peter Strøhemann